15.7.10

Sentuh, anda punya!

Nikmat sentuhan adalah nikmat terbaik yang tuhan berikan. Salah satu cara untuk bersyukur dengan nikmat ini, adalah dengan menyentuh sebanyak mungkin barang-barang di sekeliling U. Tapi kita lupa, salah satu cara yang best juga adalah mempunyai handphone touch screen sendiri! Ya, sendiri! Bukan pinjam kawan bilik sebelah punya Iphone untuk update status Facebook tapi kini kita juga boleh memiliki handphone touch screen sendiri yang sangat lah berbaloiiii-baloiii!

LG Cookie Fresh (LG GS290), LG Cookie Plus (LG GS500) and LG Cookie3G (LG KM555)


Tengok, sangat drooling okay, kalau depan mata I ni, dah lama keluar air liur meleleh-leleh atas screen handphone tu. Ada tiga jenis, saja-saja nak buat U rambang mata. Satu benda yang terlampau comel dekat handphone LG adalah application dia. Kalau U pernah tengok, memang U tiba-tiba rasa nak beli tabung tebu sendiri lepastu kumpul duit belanja sekolah sebab nak beli handphone ni. Sebab theme dia colourful gila lepastu cartoon-like sangat. Tiba-tiba umur 40 tahun kalau pakai pun rasa macam diri sendiri sangat comel. Hello! Phone ni ada Wi-fi please, maksudnya boleh online bila-bila tak kira U tengah dalam lecture hall ke dalam toilet ke dalam accident ke, terus update status kat Twitter dengan Facebook. Best kan? Dahlah harga masing-masing RM499, RM699, dengan RM799. MURAH KE MURAH TU?! Did I mention that it is a 3G handphone? Ha, it’s a powerful 3G handphone (kecuali LG Cookie Fresh), boleh video call dengan mama-papa, pakwe-makwe dan teman-teman U dengan smooth. Warna vibrant, dahlah senang nak grip, lepastu sleek, untuk executive dan businessman kalau pakai mesti orang awam tengok lepastu cakap wuyoo. Lepastu, U boleh camwhore banyak-banyak atau buat video rumah sendiri, atau dengar lagu-lagu kat MP3 sampai naik bosannn. Tak percaya kehebatannya, pergi sini sekarang!

Ada peluang yang lagi baik, masih ingat tidak kegilaan I pada monster-monster dalam Bubole sehingga monster yang seburuk alam pun pada penglihatan I, adalah sangat comel? Yaaa jika U ingat maksudnya bukan sahaja U kuat ingatan, malah, U dalam diam minat monsters jugak maka dengan itu, I nak ajak U pergi monster party terbest pada abad ini, mariiii!!

Date: 24 July 2010
Time: 6pm – 10pm
Venue: Neutral Club, Jalan P. Ramlee

Sebab LG nak launch koleksi baru LG Cookie Series, monster party akan diadakan. Ye, monster. Raksasa. Tema dia raksasa. Comel gila. Semua pakai kostum raksasa lepastu beramah-mesra sesama raksasa kat party tu. Cuba bayangkan sekarang lima ekor raksasa sedang bersembang tentang hobi mengumpul setem dekat sebuah majlis..

Comel sehingga mampu tersengih seorang diri depan komputer.


Apa yang perlu U buat, hanya tulis entry bertajuk “I Love to Touch My________” dekat blog U, dan habiskan ayat itu sehabis comel dan kreatif mungkin, jangan berunsur 18SX eh. Buatlah macamm “I Love to Touch My Sejarah textbook because I don’t love reading it,” Ok tipu je. Cakaplah pasal kenapa suka sentuh handphone touch screen, mungkin kerana jari terlalu gemuk maka tidak boleh taip dengan cermat bila pakai handphone ada keypad, atau keypad handphone senang kepam dan kuning sebab tangan tak rajin basuh, atau apa-apa yang U rasa kreatif. Kalau tulis pasal buku teks Sejarah, siap U. Sebab confirm tak menang =B

Kemudian, upload gambar ini, untuk bagitahu satu dunia yang YE AKU NAK PERGI PARTY INI!


Lepastu isi borang pendek ini dan voila-SIAP! Klik sini untuk dapatkan borang pendek macam ni ;


Pssstt (buat aksi mahu berbisik) baik U buat cepat-cepat sebab diorang nak kasi 100 invitations untuk party tu lepastu 2 orang blogger yang pakai costume paling gempak pun akan dapat handphone LG Cookie for freee DAN DAN DAN, 3 blog posts yang paling gonjeng sekali akan diberi hadiah. Jadi marilah bergonjeng untuk dapat handphone freeeee! Siapa nak kasi percuma beb. Masuk tandas pun bayar 20 sen, tahu.