15.9.10

Oh Mak Kau Paramore!

Okay, jadi seperti semua sedia maklum, Paramore akan datang ke Malaysia pada 19 Oktober 2010, lepastu aku tahu, RAMAI kawan aku yang pergi. RAMAI. Sarah dah tahu beberapa bulan yang lepas; si kipas susah mati kumpulan band yang diketuai oleh penyanyi rambut merah ini. Athina lagilah. Kalau dah Usher, Muse, Saosin, MTV Worldstage, Placebo, AAR, MCR, CPR eh tak tak :B Semua itu dia pernah pergi, Paramore lagilah dia akan pergi, tambahan pula perempuan ini pernah dye kan rambut dia warna merah. Ya, merah. Hamis pun akan pergi bersama Marli, Izzah pun maybe pergi bersama arjuna pujangga hati, Adam pun pergi, Mail pun pergi okay chopp kalau aku nak list out memang mabuk. Jadi, ya, marilah anda pergi sekali!

Yang penting saya nak jumpa dia ini,


HOTNYA HOTNYAAAAAAA TAYLOR YORKK!
(Kenapa ya motif saya ke konsert mesti kerana ada budak hot dalam band? Oh gatal rupanya)



Dan dia ini. Saya nak tengok warna rambut dia yang sebenar depan-depan je. Kalau boleh, nak peganggggg hehe stalker gila. Ya, ya saya tahu ramai yang berkenan dekat Josh Farro juga. Tapi dia dah kahwin please.

Tune Talk Mobile Prepaid Presents Paramore Live in Kuala Lumpur


Jadi, semua kena berterima kasih kepada Tune Talk Mobile Prepaid kerana telah merealisasikan 'Paramore Live in Kuala Lumpur' 19 Oktober ini. Kalau korang peminat setia diorang, korang mesti dah beli RIOT! yang dah terjual sebanyak 2 juta di seluruh dunia, dan mesti korang dah berdengkur malam untuk memiliki Brand New Eyes yang ada banyak lagu favourite I macam Playing God, The Only Excpetion, Misguided Ghosts, All I Wanted, Careful, Ignorance dan ish banyak lagi, cari favourite sendiri lah ngehngeh.

Konsert bakal diadakan di Stadium Bukit Jalil, which is sooo convenient for me, habis kelas terus pergi konsert ke apetah heh heh. So, kalau U nak pergi, range harga tiket adalah RM358 for Rock Zone free standing, RM268, RM168, RM98 untuk Free Seating. Hello early birds (bukan untung burung-burung yang terbang awal, tetapi kalau korang datang awal) akan dapat discount 10% untuk tiket yang dibeli dari 1 September hingga 15 September. Konsert akan bermula pada pukul 8.30 malam, dan pintu dibuka pada pukul 7. So, sempat Maghrib, sempat Maghrib. Untuk info lebih lanjut, pergi sini. Untuk dapatkan tiket, meh sini dan sini. Atau beli sahaja di kaunter Rock Corner dan cawangan lain TicketPro. Jumpa di sana, di sana, di sanaaaa!