27.4.11

UiTM Mock Trial the Musical 2011

Akhirnya selesai sudeh pementasan Mock Trial the Musical : Di Belakang Jalan Lurus yang bertempat di Dewan Agong Tunku Canselor itewh. Selepas sebulan lebih berlatih sampai ke malam dan bergomol-gomolan bersama-sama semua crew dan pelakon-pelakon, memang merapatkan hubungan silaturrahim dari budak-budak part 1 sampai part 6, sekarang dah habis mock trial rasa rindu angattt sebab rutin harian menari, berlakon, menyanyi setiap hari dah takde. Feeling-feeling budak performing arts dah hilang, sobs.



I LOVE YOU PEOPLEEE


Bersama Siti Saka Sakaratulmaut dan Datin Seri Paduka Doktor Jamilah binti Jamil, J'J.J


Hai, nama I Hajah Dayah Merbahayah, bibir I gebu so kena pakai purdah.




Backstage


Kak Ku Menggedik Ku Mengandong.



Yang kiri sekali, Nurkasih bt Kasihan, sebagai tertuduh, menghidap penyakit perempuan meroyan mati laki, yang kanan sekali polis mahkamah bangun, and sebelah polis adalah seksitary, Latifah Londang.


Yang baju colourful tu ayis dan yasmin choreographer we alls. Baju merah adalah Doktor Alisiyal Kunci Kau Kunci Hatiku, yang berambut palsu melets adalah Hilmi dan Nashitah, interpreter mahkamah, yang pakai blazer ialah Jacob White Putih Melepak, dan yang besar kat belakang tu best actor kiteww Tuan Hakim Datuk Memper-hoh.



Rambut palsu koleksi anak-anak sedara Haziqah.


Yang sebelah kiri takde muka lain, memang dengan aku hari-hari ke hape, As-Sayed Tukiman Membuta Tuli.


Ini mekap time rehearsal, haruslah sendiri yang buat, hasilnya, memang hodoh gila.


Nasib baik dapat hasil sentuhan Kenny, make-up artist kita pada malam itu.


Omey angatt macam anak patung.


Bersama peguam bela kedua, Hang Tua-lah Hang Tau Tak.


Okay superstar sangat Udin Gonzales sebagai saksi kiteww, Doktor J'J.J


Tengok muka semua orang lagi putih dari leher.



Inspektor Sasha Kelabu







Ketua Peguam Bela, Yaghibu Terburuk Cranberry.

Okay ini saja gambar yang aku ada, yang watak lain semua tak sempat nak ambik sebab kena off phone jadi kemiskinan kamera di situ. Terima kasih pada semua yang datang, kalau tak enjoy maaf, kalau enjoy, terima kasih, insyallah ada lagi next time. First time buat mock trial dan dapat diterima semua, okay jadi worth it aku pakai mekap tebal 6 jam timbul 3 jerawat kat pipi tuh kan. Last sekali haruslah makan kat mamak sebab lapaq bak ang, tapi sebab mekap mulut tak dapat tanggal, kena pergi mamak berpurdah cenggini.


Okay bye, salam awal muharam.